Saturday, February 7, 2009

Alien di dalam LRT

Pada satu malam aku balik kerja dari KL, aku naik LRT dari Hang Tuah ke Bandar Tasik Selatan.
biasa la ramai orang dalam LRT tu. mcm2 orang aku jumpe hahaha. sampi satu stesen x silap aku erm.. Salak Selatan kot, ade 7 orang anak dara naik sume pakai tudung, tapi aku rase bukan anak dara kot haha kalau anak dara x kuar malam2 mcm tu haha.. masa tu aku x dpt duduk so kene berdiri kat tepi pintu, yang pmpuan 7 org ni pun berdiri la. sorang tu start cerite pasal lelaki yg die kenal, aku pun terdengar la ape diorang ckp, diorang ckp slank klantan so aku x faham beberapa ayat yg die ckp, tapi yg aku dgr sorang pmpuan ni ckp pasal die tgh sedih pastu jln2 kat area umah die ade bdk laki mintak no hp, die pun bagi la.. ( hahahaha) muke dah la nak mintak selipar jepun.. pastu ade lagi sorang ni ckp pasal ade sorang mamat ni gatal2 dengan die pastu sume menyampuk ckap haha, ade sorang mmber die ni pun ckp "layan je laki tu, ko pandai2 la main duit die( sambil buat simbol gune jari )" .... dalam hati aku ckp muke masing2 dah la mcm haram ade hati nak buat mcm tu.. fikir2 la sikit dah tau muke mcm haram biar la hati tu ok sikit.. aku rase ni mcm sial la org mcm ni, ini bukan orang, ini Alien.. ape jenis org la mcm ni, kite kat sini dah la menumpang tempat orang cari rezeki.. buat perangai x elok .. x tau la ape nak jadi.. memang rase mcm taik je aku tgk org mcm tu.. alien alien

6 comments:

Si Comel

ewwwwh~! tlgla~!! ade gak ke pompuan cmtu?

Abib

Ha, tu laa... jgn nk suka2 dok ngacau ank dara org!...bknnya tau diaorg tu btl2 nk layan or nk dwet!

michiko2110

gegirl yg budget..hahaha..sgt alien..

unknown structure

haha muke die dah la pecah 18 ratus.. nak buat mcm tu.. geli mat

Kaklong

tepat benar maksud mu itu..... apa2 pon, baik lelaki ke pompuan, jgn la jd mcm alien ni..tolong la...

amoi

ingatkan alien mana tadi...hehe